Ga naar Gellekink Boekenwebsite

Retourneren

Als u toch niet helemaal tevreden bent over het product dan kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst altijd retour melden. Daarna heeft u nog 14 dagen om het artikel retour te sturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op uw rekening. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. 

Het product kan alleen ongebruikt (gelabeld als dit van toepassing is) en in originele verpakking geretourneerd worden.

Je kunt je bestelling retourneren op de volgende manier:
- Maak een pakketje met het te retourneren artikel tav ondertstaand adres : 
  GELLEKINK
  T.a.v. Retouren
  J.W. Hagemanstraat 16
  7151 AG Eibergen
- Frankeer en geef het pakket af bij het dichtsbijzijnde PostNL punt. 
- We crediteren het aankoop bedrag inclusief de aankoop verzendkosten binnen
  14 dagen.                           


- Of maak eenvoudig een retouretiket aan (€ 4,95) en plak deze op het pakket.
- Geef in dat geval het pakket af het dichtstbijzijnde DHL of PostNL punt. 
  (vind de dichtstbijzijnde bij het aanmaken van het retouretiket) 

Deelretour bij gratis verzending boven de € 25,-
Voor onze gratis verzending vanaf € 25,- geldt dat wanneer je een gedeelte van je bestelling retourneert en niet meer aan de voorwaarden van het minimale bestedingsbedrag blijft voldoen, de verzendkosten verrekend zullen worden met je retourzending. 

Let op:
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Verkeerd artikel ontvangen.
Als je een foutief artikel hebt ontvangen of het is niet in orde neem dan voordat je het artikel retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice Info@boekhandelgellekink.nl of 0545 476848 tijdens openingstijden. We zorgen dat je spoedig alsnog het goede artikel ontvangt en betalen uiteraard de retourkosten van het foutieve artikel. 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven.
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.
  Klik hier voor het aanmaken van een retouretiket  


 

Verzending
De bestelling wordt door PostNL of DHL bezorgd. Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Alle bestellingen in Nederland worden vanaf € 25,- gratis bezorgd, onder de € 25,- rekenen wij € 3,95 verzendkosten. Bestellingen naar België en Duitsland worden vanaf € 75,- gratis bezorgd, onder de € 75,- rekenen wij € 6,95 verzendkosten.

Retourneren
Toch niet helemaal tevreden over het product? Het artikel kan altijd binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten worden teruggestort op uw rekening. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Het is natuurlijk ook mogelijk om de retour gratis af te geven in onze winkel. Alle informatie over retourneren is te vinden onder het kopje 'retourneren'  en hier is ook het retouretiket aan te maken.
 

Over ons
GELLEKINK is een gecombineerde winkel van boeken, tassen en cadeauartikelen. We bieden graag ons groot assortiment aan dat oa bestaat uit een grote collectie betaalbare en trendy tassen en portemonnees die een hele goede kwaliteit garanderen. Onze voorraad verandert met de week en wordt zo snel mogelijk weer aangevuld. Heeft u een vraag of zoekt u iets speciaals, bel ons op +31(0)545 471371. We zijn te bereiken tijdens winkeltijden, maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00uur, zaterdag van 9.00-17.00uur. Wij helpen u graag!

Team GELLEKINK
info@boekhandelgellekink.nl

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

 

contactgegevens

GELLEKINK
Tel.
0545-471371
E-mail: info@boekhandelgellekink.nl

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    LINKTOSHIPPINGDETAILS  Powered by CCV Shop software webshop