Retourneren

Je hebt bij ons 14 dagen bedenktijd om je bestelling retour te aanvragen. Het product kan alleen ongebruikt (gelabeld als dit van toepassing is) en in originele verpakking geretourneerd worden. Na de retouropgaaf heb je nogmaals 14 dagen om je product gratis retour te sturen. 

- Je kunt je bestelling gratis retourneren.
- Maak eenvoudig een retouretiket aan en plak deze op het pakket.
- Geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde DHL punt, (vind de dichtstbijzijnde bij het aanmaken van het retouretiket) of retourneer het bij ons in de winkel.
- We crediteren het bedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen.

Deelretour bij gratis verzending boven de € 29,-
Voor onze gratis verzending vanaf € 29,- geldt dat wanneer je een gedeelte van je bestelling retourneert en niet meer aan de voorwaarden van het minimale bestedingsbedrag blijft voldoen, de verzendkosten verrekend zullen worden met je retourzending. 

Let op:
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Verkeerd artikel ontvangen.
Als je een foutief artikel hebt ontvangen of het is niet in orde neem dan voordat je het artikel retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice (Info@chokoo.nl of 0545 476848 tijdens openingstijden. We zorgen dat je kosteloos het goede artikel ontvangt.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven.
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.
  Klik hier voor het aanmaken van een retouretiket  


 
Actuele topproducten en betaalbare fasion trends

Gratis thuis bezorgd vanaf € 29,00

Werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

14 dagen bedenktijd

Gratis retourneren

Volg je bestelling met Track & Trace 

Onze topmerken

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop