Ga naar Gellekink Boekenwebsite
Merken /

Bear Design

Bear-Design

Zoek uit de collectie van Beagles jouw favoriete item uit, en wij dragen zorg dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt.yeslaugh. 


Bezig met laden...

Bear Design

De Bear Design collectie bestaat uit een brede lijn van tassen en portemonnees gemaakt van het zachte opvallende diepe kleur leer dat kenmerkend is van dit gewilde merk.

Het merk Bear Design

De tassen van Bear Design zijn gemaakt van sterk en goed leer en gaan daarom jarenlang mee. Het leer van de tassen komt uit India. De koeien leven daar het gehele jaar door buiten en leven min of meer in het wild. De producten zijn duurzaam en worden met respect voor mens en milieu geproduceerd. Dat is een bewuste keuze. Daarom werkt Bear Design al 25 jaar met dezelfde fabrieken in India. Alle makers en maaksters krijgen een eerlijk salaris en het leer wordt zo milieuvriendelijk mogelijk bewerkt. 


GELLEKINK is een gecombineerde winkel van boeken, tassen en cadeauartikelen. We bieden graag ons groot assortiment aan dat oa bestaat uit een grote collectie betaalbare en trendy tassen en portemonnees die een hele goede kwaliteit garanderen. Onze voorraad verandert met de week en wordt zo snel mogelijk weer aangevuld. Heeft u een vraag of zoekt u iets speciaals, bel ons op +31(0)545 471371. We zijn te bereiken tijdens winkeltijden, maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00uur en zaterdag van 9.00-17.00uur. Wij helpen u graag!

Ronald, Elise, Gerja, Monique, Sanne en Karlijn
GELLEKINK
info@boekhandelgellekink.nl

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

contactgegevens

GELLEKINK
Tel.
0545-471371
E-mail: info@boekhandelgellekink.nl

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop